189

Wanddoek – Pipa

Deco wanddoeken

Maak je interieur persoonlijker door deze catchy wanddoek. Dit wandkleed is heel geschikt voor bijvoorbeeld je woonkamer, hal of slaapkamer.

Beschikbaar via nabestelling

Inclusief ophangsysteem
Productprijs: 189
Totaal opties:
Bestelling totaal:
- +
SKU: decoXL-0003
Tags:

Maak je interieur persoonlijker door deze catchy wanddoek. Dit wandkleed is heel geschikt voor bijvoorbeeld je woonkamer, hal of slaapkamer.

Een wandkleed dat binnenkomt.
Een interieur dat als een warme deken om je heen valt, en weerspiegelt wie jij bent! Dat maakt dat je je thuis voelt in je huis. Om dit te bereiken heb je soms wel een beetje lef nodig, om te zorgen dat het jouw stijl wordt.

Deco wandoek

Het kreukvrije textiel van canvas wordt aan de boven- en onderzijde strak gehouden door beukenhouten stokken, voor een vintage uitstraling. Je wandoek kan worden geleverd met een ophangsysteem.

Het 100% biologische canvasdoek kan worden geleverd met twee bijpassende roede en twee wandhaken. De roede kan worden bijgesteld voor de juiste afmeting , zodat de roede aan beide zijden van de print 15 cm uitsteekt. De onderste roede wordt op dezelfde maat geleverd als de breedte van het wandkleed. De boven- en onderkant worden afgewerkt met een tunnel.

Specificaties

  • Afmeting: 150x3x180cm
  • Kleur: full color
  • Materiaal: Canvas
  • Verpakt: per stuk
  • Merk: Printmoods
  • Levertijd: 2-5 werkdagen

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wanddoek – Pipa”

Your email address will not be published.